Fra bryllup til efterskolefest


SCROLL DOWN

Fra bryllup til efterskolefest


sdsfdsdfsdf.jpg

Liveband, mad og cocktailbar til dit bryllup

Vi er ikke kun klar til at levere skøn musik til dit bryllup. Vi kan også stå for både vådt, tørt og smukke omgivelser. Sammen med INSP! MAD tilbyder vi sund og lækker mad inspireret af hele verden, lavet fra bunden af årstidens økologiske råvarer. Vores madprofil tager udgangspunkt i bæredygtighed, sundhed og madkultur, via formidling søger vi at skabe en naturlig interesse herfor.

Vi er også klar til at levere lækre økologiske drinks sammen med Club T-Rex's Cocktailbar. Til sammen skaber musik, mad og drinks en unik oplevelse som vi kalder for INSP! RAW!


Vi holder de sjoveste julefrokoster

Lad os gøre din julefrokost endnu vildere end sidste år. Vi sørger altid for at der er gang i dansegulvet - ligegyldigt om det er med liveband eller DJ. Vores bands har repertoireret i orden med mere end 3 timers dansehits, og vores DJ's bliver ved indtil jeres sko går i stykker.

Skal vi spille til jeres fest? Ring for et uforpligtende tilbud på +45 71 79 79 00.

christmas.jpg

19221885_2283914738501075_322637176697736856_o.jpg

Gymnasiefester der kun bliver vildere

De sidste år har vi afviklet et væld af fede gymnasiefester. Det er altid en fornøjelse at fylde dansegulvet - og festerne bliver kun bedre. Det er nemlig sådan at vi geninvesterer 100% af vores overskud i kurser, udstyr og kreative fællesskaber som sikrer, at vi kan gøre det endnu bedre næste gang vi brager igennem.

Det betyder at jo længere du samarbejder med os, jo bedre bliver dit arrangement.Det giver mening både for os og for kunden.